Over Ons

Onze Missie

Administratie is van alle tijden. Vroeger was dit eerder voorbehouden aan specifieke beroepsgroepen of bedrijfsniveaus en alleen te vinden in papieren formaat. Vandaag echter worden meer en meer mensen geconfronteerd met het invullen van een document om in regel te zijn met een of andere procedure, en dit niet enkel meer exclusief op papier.

Sinds de aanvang van het digitale tijdperk zijn we beland in een periode waar papieren en digitale mogelijkheden naast elkaar leven. Dit maakt het er allemaal niet makkelijker op. Omdat administratie zo breedschalig geëvolueerd is, wil OC Silversmet een helpende hand bieden. Onze medewerkers bezitten een hedendaagse kennis die onontbeerlijk is geworden in een kantoorsetting. Zij kunnen u helpen op dat niveau waar u tijd verliest.

Dankzij een combinatie van taal-, informatica- en specifieke managementvaardigheden is OC Silversmet uw ideale rechterhand.

Ziet u uw medewerkers verdrinken in een zee van papier? Lijkt het alsof er een bom is ontploft op kantoor? Heeft u nood aan een aantal van de vaardigheden waarin wij gespecialiseerd zijn? Aarzel dan niet om contact op te nemen. OC Silversmet staat klaar om u te helpen uw kantoor te organiseren!

Onze Waarden

Toewijding aan de opdrachten van onze opdrachtgevers.
Bewust samenwerken voor een beter resultaat.
Innovatie met een gezond milieu als doel.

Ons Team

Samyr Silversmet

Samyr Silversmet

Onze Partners