Event Management

Search
event_management_ocsilversmet

Event Management

Bij het organiseren van een evenement komt er heel wat kijken. Als het nu gaat om een klein of groot evenement – zoals een vergadering of een congres – OC Silversmet biedt de nodige ondersteuning aan. Zo zorgen we ervoor dat er niets over het hoofd gezien wordt. Ieder evenement is anders en heeft andere noden qua voorbereiding en begeleiding. Wij tillen jouw evenement naar een hoger niveau met het oog op een professionele uitstraling.
Door jarenlange ervaring in de medisch-farmaceutische sector zijn wij gespecialiseerd in evenementen in dit vakgebied. Wij bieden een full-service aan die gaat van accrediteringsaanvragen tot het bijhouden van inschrijvingen en aanwezigheden. Zorgen komen voor jou tijdens het evenement niet aan de orde.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Jouw wensen zijn onze prioriteit. Tijdens jouw evenement wordt niets aan het toeval overgelaten. Wij staan in voor de voorbereiding, begeleiding en afwerking. Dit gaat van uitnodigingen versturen, verkennen van cateringmogelijkheden, het zoeken naar entertainment,…

Vergaderingen

Congressen & Symposia

Professionele feesten

Welke voordelen wij aanbieden

  • Collegiale samenwerking
  • Professionele uitstraling
  • Correcte communicatie
  • Medisch-farmaceutische expertise

Vraag vrijblijvend informatie